تبلیغات
درباره کودکان - كیك شكلاتی
درباره کودکان
شنبه 26 بهمن 1392 :: نویسنده : نوشین آهاری اسكویی

مواد لازم - 12 برش
شكلات سیاه (خرد شده)..................................300 گرم
آب .................................. 1 پیمانه
كره (خرد شده) .................................. 125 گرم
شكر .................................. 1/1/4 پیمانه
تخم‌مرغ  .................................. 3 عدد
آرد .................................. 1 پیمانه
بیكینگ پودر ..................................1 قاشق چایخوری
نمك .................................. به اندازه سرسوزن
پودر كاكائو .................................. 1/4 پیمانه
بادام آسیاب شده نرم.................................. نصف پیمانه
مربای زردآلو .................................. 1/3 پیمانه
خامه .................................. 2/3 پیمانه

طرز تهیه:
1ـ فر را با حرارت 325 درجه فارنهایت (160 درجه سانتیگراد) روشن كنید. كف و اطراف یك قالب گرد 23 سانتیمتری را چرب كرده و یك ورق كاغذ روغنی كف قالب بیندازید. 100 گرم از شكلات را با آب درون یك قابلمه كوچك ریخته و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شكلات آب شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید سرد شود.
2ـ كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا مخلوط شوند، سپس تخم‌مرغها را یكی‌یكی اضافه كرده و خوب هم بزنید تا مایه صاف و یكدست شود. مایه را درون یك كاسه بزرگتر بریزید. آرد را با بیکینگ پودر و نمک مخلوط کنید و همراه پودر كاكائو و بادام آسیاب شده الك كرده و بتدریج به مایه اضافه كنید. در آخر مایه شكلات را درون مایه كیك بریزید و كمی هم بزنید. مایه كیك را درون قالب ریخته و قالب را 1 ساعت و 10 دقیقه در فر قرار دهید.
3ـ خامه و 200 گرم شكلات باقیمانده را درون یك كاسه نسوز بریزید و هم بزنید. كاسه را روی بخار آب قرار داده و هم بزنید تا شكلات آب شود. قالب را از فر بیرون آورده و صبر كنید تا كمی خنك شود. سپس كیك را روی توری برگردانید و از ارتفاع به 2 قسمت تقسیم كرده و روی هر نیمه به تساوی مربای زردآلو بمالید. بعد دو نیمه كیك را روی هم قرار داده و تمام قسمت‌های آن را با لایه نازكی از مایه خامه و شكلات بپوشانید. باقیمانده مایه خامه و شكلات را روی بخار آب جوش گرم كرده (مراقب باشید نسوزد) و از صافی رد كنید. سپس آن را روی كیك بریزید. تا مایه خامه و شكلات سفت نشده، اطراف و روی كیك را با لبه چاقو صاف كنید و بگذارید كیك در دمای اتاق سرد شود.





نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

پنجشنبه 9 شهریور 1396 05:24 بعد از ظهر
Can I simply just say what a relief to discover an individual
who truly knows what they're discussing on the web.
You definitely know how to bring an issue to light and make it important.
A lot more people must read this and understand this side of the story.
It's surprising you're not more popular since you definitely possess the gift.
یکشنبه 1 مرداد 1396 10:13 قبل از ظهر
Thanks for a marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you might
be a great author.I will ensure that I bookmark your blog
and will come back at some point. I want to encourage you to
continue your great job, have a nice afternoon!
جمعه 1 اردیبهشت 1396 06:14 بعد از ظهر
Do you have a spam issue on this blog; I also am a blogger,
and I was wanting to know your situation; we have developed some nice methods and we are
looking to swap techniques with other folks, please shoot me an e-mail if
interested.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ


سلام، به وبلاگ من خوش آْمدید... امیدوارم از خواندن مطالبی كه در طول این سالها ترجمه‌شان كرده‌ام لذت ببرید. من فارغ‌التحصیل رشته مترجمی زبان انگلیسی هستم و از سال 1374 ترجمه مقالاتی در زمینه روان‌شناسی، كودكان، علمی و... را در یكی - دو مجله خانوادگی شروع كردم. الان هم سالهاست كه در مجله «روزهای زندگی» به سردبیری دكتر محمدرضا مهدیزاده - كه پیشرفتم در كار را مدیون ایشان هستم - كار ترجمه انجام می‌دهم. در حال حاضر به خاطر اهمیت تربیت صحیح كودكان در جامعه و مشكلاتی كه والدین با آنها درگیرند، فقط مطالب مربوط به كودكان را در این وبلاگ آماده كرده‌ام، اما در آینده‌ای نزدیك مطالب متنوع دیگری را اضافه خواهم كرد. به امید روزهای بهتر!

مدیر وبلاگ : نوشین آهاری اسكویی
نظرسنجی
به مطالبی كه در وبلاگم می‌نویسم چه امتیازی می‌دهید؟







آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :