تبلیغات
درباره کودکان - استیك گوشت با پنیر
درباره کودکان
شنبه 26 بهمن 1392 :: نویسنده : نوشین آهاری اسكویی

مواد لازم - برای 4 نفر
استیك گوسفند ........................................ 4 ورقه
سیر (كوبیده) ........................................ 2 حبه
مرزنجوش خشك كوبیده ........................................ نصف قاشق چایخوری
جعفری تازه خرد شده ........................................1 قاشق سوپخوری
پیاز (خلال شده) ........................................ 1 عدد
آبلیمو ........................................ 2 قاشق سوپخوری
روغن مایع ........................................ 3 قاشق سوپخوری
كره ........................................ 90 گرم
پنیر موزارلا (رنده شده) ........................................ 2/3 پیمانه
پنیر پارامسان (رنده شده) ........................................2 قاشق سوپخوری
آرد........................................ 2 قاشق سوپخوری
شیر ........................................ 1/1/3 پیمانه
خامه........................................ نصف پیمانه
قارچ (ورقه ورقه شده) ........................................ 125 گرم
نمك و فلفل سیاه ........................................به مقدار دلخواه

طرز تهیه:
1ـ برای تهیه سس؛ 30 گرم از كره را درون یک قابلمه گرم كرده و آرد را یك دقیقه در آن تفت دهید. شیر و خامه را نیز اضافه كرده و سس را مرتباً هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود. سپس قارچ، نمك و فلفل سیاه را درون سس ریخته و 1 دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید تا جا بیفتد.
2ـ چربی و بافتهای زاید را از ورقه‌های گوشت جدا كنید و با پشت كارد یا بیفتك‌كوب كمی آنها را بكوبید. ورقه‌های گوشت را كنار هم، كف یك ظرف شیشه‌ای كم عمق بچینید و كمی فلفل سیاه روی آنها بپاشید. سیر، مرزنجوش، جعفری، پیاز، آبلیمو و 2 قاشق سوپخوری از روغن مایع را درون یك كاسه خوب مخلوط كرده و این مخلوط را روی ورقه‌های گوشت بریزید و بگذارید 2 ساعت بماند. پس از این مدت ورقه‌های گوشت را درون صافی بریزید و با كاغذ خشك كن، رطوبت آنها را بگیرید.
3ـ فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) روشن كنید. كره (60 گرم) و روغن مایع (1 قاشق سوپخوری) باقیمانده را درون یك ماهیتابه نچسب گرم كرده و دو طرف ورقه‌های گوشت را در آن سرخ كنید. سپس آنها را كنار هم، كف یك ظرف نسوز كم عمق بچینید (ورقه‌های استیك نباید روی هم چیده شوند.) سس را روی استیك‌ها بریزید و پنیر موزارلا و پارامسان را با هم مخلوط كرده و روی سس بپاشید. بعد ظرف را بدون سرپوش به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود.





نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها :
لینک های مرتبط :

پنجشنبه 9 شهریور 1396 04:55 بعد از ظهر
May I simply just say what a relief to discover someone that really knows what they are discussing on the web.
You certainly understand how to bring an issue to light
and make it important. More people need to check this out and understand this side of your story.

I was surprised that you aren't more popular given that
you definitely possess the gift.
سه شنبه 13 تیر 1396 04:48 قبل از ظهر
Glad to be one of many visitants on this awe inspiring web site :D.
یکشنبه 11 تیر 1396 08:04 قبل از ظهر
Loving the information on this site, you have done outstanding job on the articles.
چهارشنبه 13 اردیبهشت 1396 05:38 بعد از ظهر
I visit day-to-day a few web sites and sites to read articles,
however this website gives quality based writing.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


درباره وبلاگ


سلام، به وبلاگ من خوش آْمدید... امیدوارم از خواندن مطالبی كه در طول این سالها ترجمه‌شان كرده‌ام لذت ببرید. من فارغ‌التحصیل رشته مترجمی زبان انگلیسی هستم و از سال 1374 ترجمه مقالاتی در زمینه روان‌شناسی، كودكان، علمی و... را در یكی - دو مجله خانوادگی شروع كردم. الان هم سالهاست كه در مجله «روزهای زندگی» به سردبیری دكتر محمدرضا مهدیزاده - كه پیشرفتم در كار را مدیون ایشان هستم - كار ترجمه انجام می‌دهم. در حال حاضر به خاطر اهمیت تربیت صحیح كودكان در جامعه و مشكلاتی كه والدین با آنها درگیرند، فقط مطالب مربوط به كودكان را در این وبلاگ آماده كرده‌ام، اما در آینده‌ای نزدیك مطالب متنوع دیگری را اضافه خواهم كرد. به امید روزهای بهتر!

مدیر وبلاگ : نوشین آهاری اسكویی
نظرسنجی
به مطالبی كه در وبلاگم می‌نویسم چه امتیازی می‌دهید؟







آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :